Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів
Вантажиться...
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті доведено доцільність використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів.
Опис
Ключові слова
молочно-білковий концентрат з пюре калини, оздоблювальний кондитерський напівфабрикат, milk-protein concentrate with viburnum puree, confectionery decorating semi-finished products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дейниченко, Л. Г. Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів / Л. Г. Дейниченко, Д. О. Буряк // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали XXІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2020. – С. 247.