Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20959)
Вантажиться...
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Технічним результатом є можливість визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем за виглядом пружних хвиль деформації досліджуваного зразка.
The technical result is the ability to determine the rheological characteristics of food dispersed systems under the guise of elastic waves deformation of the sample.
Опис
Ключові слова
універсальний прилад, general-purpose device, реологічні характеристики, харчова дисперсна система, rheological properties, food disperse system, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент 20959 UA, МПК (2006) G01N 33/00, G01N 3/08 Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем / Коваль, О. А., заявник Національний університет харчових технологій. - № u200609818 ; заявл. 13.09.2006 ; опубл. 15.02.2007, бюл. № 2, 2007 р.