Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20959)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Технічним результатом є можливість визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем за виглядом пружних хвиль деформації досліджуваного зразка. The technical result is the ability to determine the rheological characteristics of food dispersed systems under the guise of elastic waves deformation of the sample.

Опис

Ключові слова

універсальний прилад, general-purpose device, реологічні характеристики, харчова дисперсна система, rheological properties, food disperse system, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент 20959 UA, МПК (2006) G01N 33/00, G01N 3/08 Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем / Коваль, О. А., заявник Національний університет харчових технологій. - № u200609818 ; заявл. 13.09.2006 ; опубл. 15.02.2007, бюл. № 2, 2007 р.

Зібрання