Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20959)
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Технічним результатом є можливість визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем за виглядом пружних хвиль деформації досліджуваного зразка.
The technical result is the ability to determine the rheological characteristics of food dispersed systems under the guise of elastic waves deformation of the sample.
Опис
Ключові слова
універсальний прилад, general-purpose device, реологічні характеристики, харчова дисперсна система, rheological properties, food disperse system, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент 20959 UA, МПК (2006) G01N 33/00, G01N 3/08 Універсальний прилад для визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем / Коваль, О. А., заявник Національний університет харчових технологій. - № u200609818 ; заявл. 13.09.2006 ; опубл. 15.02.2007, бюл. № 2, 2007 р.