Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено взаємозв'язок понять «конкурентоспроможність підприємства» і «конкурентних переваг». Розглянуто український ринок вина після вступу до СОТ.
Investigated interconnection terms «competitive enterprise» and «competitive advantage». Considered Ukrainian wine market after WTO accession.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, конкурентні переваги, підприємство, виноробна галузь, СОТ, competitiveness, competitive advantage, enterprise, wine industry, WTO, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Матвєєв, В. В. Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ / В. В. Матвєєв, О. М. Поляков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : 73-ї наук. конф. мол. уч., аспір. і студ., 23-24 квітня 2007. - Ч. 1. - С. 70.