Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено вплив режимів вібрації, характеру руху теплоносія та конфігураціі робочої камери на циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів.
An impact vibration modes, character movement and configuration coolant chamber for circulation of inert material in vibropsevdozridzhenomu layer drying brewer's yeast.
Опис
Ключові слова
пивні дріжджі, brewer's yeast, інертний матеріал, вібропсевдозріджений шар, inert material, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Яровий, В. Л. Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10–11 квітня 2012 p. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 59–60.