Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено вплив режимів вібрації, характеру руху теплоносія та конфігураціі робочої камери на циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів. An impact vibration modes, character movement and configuration coolant chamber for circulation of inert material in vibropsevdozridzhenomu layer drying brewer's yeast.

Опис

Ключові слова

пивні дріжджі, brewer's yeast, інертний матеріал, вібропсевдозріджений шар, inert material, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Яровий, В. Л. Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10–11 квітня 2012 p. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 59–60.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced