Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35841
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Гірчичний» для оператора ринку ТОВ «Бахмут хліб»
Authors: Анісімова, Варвара Володимирівна
Keywords: хліб «Гірчичний»
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система НАССР
програми-передумови
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Анісімова, В. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Гірчичний» для оператора ринку ТОВ «Бахмут хліб» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Варвара Володимирівна Анісімова ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2021. – 155 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35841
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Anisimova Varvara Volodymyrivna.pdf
  Restricted Access
2.94 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.