Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35854
Title: Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва кефіру 3,2% жирності для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»
Authors: Велигорський, Данило Олегович
Keywords: кефір
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
технологічна експертиза
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Велигорський, Д. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва кефіру 3,2% жирності для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Данило Олегович Велигорський ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 103 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35854
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Velyhorskyi Danylo Olehovych.pdf
  Restricted Access
2.11 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.