Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35854
Title: | Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва кефіру 3,2% жирності для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» |
Authors: | Велигорський, Данило Олегович |
Keywords: | кефір органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю технологічна експертиза кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Велигорський, Д. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва кефіру 3,2% жирності для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Данило Олегович Велигорський ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 103 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35854 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Velyhorskyi Danylo Olehovych.pdf Restricted Access | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.