Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва кефіру 3,2% жирності для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кефір, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, система управління безпечністю, технологічна експертиза, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Велигорський, Д. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва кефіру 3,2% жирності для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Данило Олегович Велигорський ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 103 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced