Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива «Cronenbourg 1664 Blanc» для оператора ринку ПрАТ «Carlsberg Ukrainе»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

світле пиво, технологічна експертиза, безпечність харчової продукції, план НАССР, оператор ринку, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Вєтрова, В. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива «Cronenbourg 1664 Blanc» для оператора ринку ПрАТ «Carlsberg Ukrainе» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вероніка Олегівна Вєтрова ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 139 с.