Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива «Cronenbourg 1664 Blanc» для оператора ринку ПрАТ «Carlsberg Ukrainе»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

світле пиво, технологічна експертиза, безпечність харчової продукції, план НАССР, оператор ринку, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Вєтрова, В. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива «Cronenbourg 1664 Blanc» для оператора ринку ПрАТ «Carlsberg Ukrainе» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вероніка Олегівна Вєтрова ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 139 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced