Удосконалення системи управління безпечністю виробництва консервованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
консервування, огірки, безпечність, НАССР, критична контрольна точка, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пархоменко, Н. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва консервованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Надія Олександрівна Пархоменко ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 169 с.