Удосконалення системи управління безпечністю виробництва консервованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

консервування, огірки, безпечність, НАССР, критична контрольна точка, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пархоменко, Н. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва консервованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Надія Олександрівна Пархоменко ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 169 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced