Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35978
Title: Удосконалення системи управління якістю виробництва безалкогольного сильногазованого сокового напою «Живчик яблуко» для оператора ринку ПРАТ «Оболонь» за ДСТУ/ISO 9001:2015
Authors: Страшук, Олександра Вікторівна
Keywords: безалкогольний сильногазований соковий напій
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
удосконалення системи управління якістю
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Страшук, О. В. Удосконалення системи управління якістю виробництва безалкогольного сильногазованого сокового напою «Живчик яблуко» для оператора ринку ПРАТ «Оболонь» за ДСТУ/ISO 9001:2015 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександра Вікторівна Страшук ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 124 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35978
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Strashuk Oleksandra Viktorivna.pdf
  Restricted Access
11.44 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.