Удосконалення системи управління якістю виробництва безалкогольного сильногазованого сокового напою «Живчик яблуко» для оператора ринку ПРАТ «Оболонь» за ДСТУ/ISO 9001:2015
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
безалкогольний сильногазований соковий напій, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, удосконалення системи управління якістю, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Страшук, О. В. Удосконалення системи управління якістю виробництва безалкогольного сильногазованого сокового напою «Живчик яблуко» для оператора ринку ПРАТ «Оболонь» за ДСТУ/ISO 9001:2015 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександра Вікторівна Страшук ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 124 с.