Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35989
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»
Authors: Фесенко, Марина Віталіївна
Keywords: хліб пшеничний
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Фесенко, М. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Віталіївна Фесенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 151 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35989
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Fesenko Maryna Vitaliivna.pdf
  Restricted Access
3.71 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.