Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб пшеничний, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, система управління безпечністю, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Фесенко, М. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Віталіївна Фесенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 151 с.