Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35989
Назва: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»
Автори: Фесенко, Марина Віталіївна
Ключові слова: хліб пшеничний
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Фесенко, М. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Віталіївна Фесенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 151 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35989
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Fesenko Maryna Vitaliivna.pdf
  Restricted Access
3.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.