Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглядається реструктуризація як елемент системи антикризового управління на підприємствах харчової промисловості, її форми, мета проведення.
The article considers food industry enterprisesys restructurization as anti-crisis management system element, its forms, objectives construction.
The article considers food industry enterprisesys restructurization as anti-crisis management system element, its forms, objectives construction.
Опис
Ключові слова
реструктуризація, кафедра фінансів, restructurization, антикризове управління, банкрутство, форми реструктуризації, anti-crisis management, bankruptcy, forms of restructurization
Бібліографічний опис
Еш, С. М. Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління / С. М. Еш // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 21 (Економіка). - С. 48-50.