Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядається реструктуризація як елемент системи антикризового управління на підприємствах харчової промисловості, її форми, мета проведення.
The article considers food industry enterprisesys restructurization as anti-crisis management system element, its forms, objectives construction.
The article considers food industry enterprisesys restructurization as anti-crisis management system element, its forms, objectives construction.
Опис
Ключові слова
реструктуризація, кафедра фінансів, restructurization, антикризове управління, банкрутство, форми реструктуризації, anti-crisis management, bankruptcy, forms of restructurization
Бібліографічний опис
Еш, С. М. Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління / С. М. Еш // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 21 (Економіка). - С. 48-50.