Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглядаються методичні особливості реалізації основних функцій антикризового управління на підприємствах харчової промисловості.
The article considers the methodological peculiarities of the anti-crisis process management in food industry enterprises activity.
The article considers the methodological peculiarities of the anti-crisis process management in food industry enterprises activity.
Опис
Ключові слова
антикризове управління, функції управління, банкрутство, реструктуризація, anti-crisis management, process management, bankruptcy, restructurization, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Еш, С. М. Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості / С. М. Еш // Економiка АПК. - К. : Преса України, 2009. - № 7 (177). – С. 67-70.