Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглядаються методичні особливості реалізації основних функцій антикризового управління на підприємствах харчової промисловості.
The article considers the methodological peculiarities of the anti-crisis process management in food industry enterprises activity.

Опис

Ключові слова

антикризове управління, функції управління, банкрутство, реструктуризація, anti-crisis management, process management, bankruptcy, restructurization, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Еш, С. М. Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості / С. М. Еш // Економiка АПК. - К. : Преса України, 2009. - № 7 (177). – С. 67-70.

Зібрання