Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядаються методичні особливості реалізації основних функцій антикризового управління на підприємствах харчової промисловості.
The article considers the methodological peculiarities of the anti-crisis process management in food industry enterprises activity.
The article considers the methodological peculiarities of the anti-crisis process management in food industry enterprises activity.
Опис
Ключові слова
антикризове управління, функції управління, банкрутство, реструктуризація, anti-crisis management, process management, bankruptcy, restructurization, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Еш, С. М. Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості / С. М. Еш // Економiка АПК. - К. : Преса України, 2009. - № 7 (177). – С. 67-70.