Незливний спосіб варіння макаронних виробів
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, незливний спосіб варіння, олія, macaroni products, non-pouring method of boiling, oil, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
70718 А України, МПК7 А23L1/00. Незливний спосіб варіння макаронних виробів / В. Г. Юрчак, Т. П. Євсеєнко. – № 20031212353 ; Завл. 25.12.2003 ; Опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.