Незливний спосіб варіння макаронних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, незливний спосіб варіння, олія, macaroni products, non-pouring method of boiling, oil, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

70718 А України, МПК7 А23L1/00. Незливний спосіб варіння макаронних виробів / В. Г. Юрчак, Т. П. Євсеєнко. – № 20031212353 ; Завл. 25.12.2003 ; Опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.

Зібрання