Незливний спосіб варіння макаронних виробів

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, незливний спосіб варіння, олія, macaroni products, non-pouring method of boiling, oil, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

70718 А України, МПК7 А23L1/00. Незливний спосіб варіння макаронних виробів / В. Г. Юрчак, Т. П. Євсеєнко. – № 20031212353 ; Завл. 25.12.2003 ; Опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced