Thermophysical characteristics of frozen semifinished products for restaurant technology

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The aim of the study is to determine the influence of the rmophysical characteristics of frozen semi-finished products on the quality of desserts.

Опис

Ключові слова

cryoscopic, freezing, fruit, dessert, blend, кріоскопія, заморожування, фрукти, десерти, змішування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Thermophysical characteristics of frozen semifinished products for restaurant technology / I. Koretska, V. Polyovyk, M. Maslikov, O. Kuzmin // Ukrainian Journal of Food Science. – 2020. – Vol. 8, Issue 2. – P. 231–240.

Зібрання