Thermophysical characteristics of frozen semifinished products for restaurant technology
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The aim of the study is to determine the influence of the rmophysical characteristics of frozen semi-finished products on the quality of desserts.
Опис
Ключові слова
cryoscopic, freezing, fruit, dessert, blend, кріоскопія, заморожування, фрукти, десерти, змішування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Thermophysical characteristics of frozen semifinished products for restaurant technology / I. Koretska, V. Polyovyk, M. Maslikov, O. Kuzmin // Ukrainian Journal of Food Science. – 2020. – Vol. 8, Issue 2. – P. 231–240.