Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36820
Title: Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томатопродуктів
Authors: Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Шутюк, Віталій Володимирович
Бессараб, Олександр Семенович
Keywords: каротиноїди
томати
концентрати
carotenoids
tomatoes
concentrates
кафедра технології консервування
Issue Date: 2021
Citation: Дущак, О. В. Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томат-продуктів / О. В. Дущак, В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 65–67.
Abstract: В роботі наведено результати визначення вмісту каротиноїдів у зразках томатної пасти вітчизняного та імпортного виробництва. Дослідні дані показують прямо пропорційну залежність між вмістом каротиноїдів та β-каротину: чим більший вміст каротиноїдів, тим більший β-каротину. У всіх досліджених зразках кількість β-каротину становить трохи більш як 12 % від загальної кількості каротиноїдів. The paper presents the results of determining the content of carotenoids in samples of tomato paste of domestic and imported production. The research data show a directly proportional relationship between the content of carotenoids and β-carotene: the higher the content of carotenoids, the greater the β-carotene. In all samples tested, the amount of β-carotene is slightly more than 12% of the total number of carotenoids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36820
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21 Benderska Proceedings of the International Scientific and Practical Conference.pdf309.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.