Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36820
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Шутюк, Віталій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Бессараб, Олександр Семенович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-23T11:24:45Z | - |
dc.date.available | 2021-12-23T11:24:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Дущак, О. В. Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томат-продуктів / О. В. Дущак, В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 65–67. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36820 | - |
dc.description.abstract | В роботі наведено результати визначення вмісту каротиноїдів у зразках томатної пасти вітчизняного та імпортного виробництва. Дослідні дані показують прямо пропорційну залежність між вмістом каротиноїдів та β-каротину: чим більший вміст каротиноїдів, тим більший β-каротину. У всіх досліджених зразках кількість β-каротину становить трохи більш як 12 % від загальної кількості каротиноїдів. The paper presents the results of determining the content of carotenoids in samples of tomato paste of domestic and imported production. The research data show a directly proportional relationship between the content of carotenoids and β-carotene: the higher the content of carotenoids, the greater the β-carotene. In all samples tested, the amount of β-carotene is slightly more than 12% of the total number of carotenoids. | uk_UA |
dc.subject | каротиноїди | uk_UA |
dc.subject | томати | uk_UA |
dc.subject | концентрати | uk_UA |
dc.subject | carotenoids | uk_UA |
dc.subject | tomatoes | uk_UA |
dc.subject | concentrates | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології консервування | uk_UA |
dc.title | Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томатопродуктів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21 Benderska Proceedings of the International Scientific and Practical Conference.pdf | 309.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.