Визначення аеродинамічних властивостей сушильної камери з метою інтенсифікації процесу розпилювального сушіння молочних продуктів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено аеродинамічні властивості камери сушіння з верхньою подачею теплоносія. Обрано нову технологічну схему роботи сушильної камери. Investigated the aerodynamic properties of the drying chamber to the upper coolant supply. A new technological scheme of the drying chamber.

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, розпилювання, сушильная камера, whey, spraying, drying chamber, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Вересоцький, Ю. І. Визначення аеродинамічних властивостей сушильної камери з метою інтенсифікації процесу розпилювального сушіння молочних продуктів / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, С. М. Кононов // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнар. наук.-практ. конф., 10 - 11 квіт. 2012 р. Матеріали доп. – К., 2012. – С. 74-75.