Визначення аеродинамічних властивостей сушильної камери з метою інтенсифікації процесу розпилювального сушіння молочних продуктів
Файли
Дата
2012
Автори
Вересоцький, Юрій Іванович
Бабко, Євген Миколайович
Кононов, С. М.
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено аеродинамічні властивості камери сушіння з верхньою подачею теплоносія. Обрано нову технологічну схему роботи сушильної камери.
Investigated the aerodynamic properties of the drying chamber to the upper coolant supply. A new technological scheme of the drying chamber.
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, розпилювання, сушильная камера, whey, spraying, drying chamber, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Вересоцький, Ю. І. Визначення аеродинамічних властивостей сушильної камери з метою інтенсифікації процесу розпилювального сушіння молочних продуктів / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, С. М. Кононов // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнар. наук.-практ. конф., 10 - 11 квіт. 2012 р. Матеріали доп. – К., 2012. – С. 74-75.