Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37241
Title: Дослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду Metschnikowia
Authors: Гаркавенко, Марія Олександрівна
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Шардоне
Темпранільйо
білі сухі сортові виноматеріали
червоні сухі сортові виноматеріали
процес бродіння
non-Saccharomyces
Metschnikowia fructicola
органолептичні властивості
обʼємна частка спирту
Issue Date: 2022
Citation: Гаркавенко, М. О. Дослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду Metschnikowia : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Гаркавенко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2022. – 64 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37241
Appears in Collections:Магістерські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Garkavenko_Maria_Alexandrovna_1_64_0286.pdf
  Restricted Access
6.3 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.