Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37241
Title: | Дослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду Metschnikowia |
Authors: | Гаркавенко, Марія Олександрівна |
Keywords: | кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Шардоне Темпранільйо білі сухі сортові виноматеріали червоні сухі сортові виноматеріали процес бродіння non-Saccharomyces Metschnikowia fructicola органолептичні властивості обʼємна частка спирту |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Гаркавенко, М. О. Дослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду Metschnikowia : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Гаркавенко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2022. – 64 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37241 |
Appears in Collections: | Магістерські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Garkavenko_Maria_Alexandrovna_1_64_0286.pdf Restricted Access | 6.3 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.