Дослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду Metschnikowia
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, Шардоне, Темпранільйо, білі сухі сортові виноматеріали, червоні сухі сортові виноматеріали, процес бродіння, non-Saccharomyces, Metschnikowia fructicola, органолептичні властивості, обʼємна частка спирту
Бібліографічний опис
Гаркавенко, М. О. Дослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду Metschnikowia : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Гаркавенко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2022. – 64 с.