Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.
Опис
Ключові слова
ко-екструзія, co-extrusion, гідроколоїд, бінарні суміші, цукерки з комбінованими корпусами, hydrocolloid, binary mixtures, candies with the combined corps, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Оболкіна, В. Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання / В. Оболкіна, С. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 12. – С. 25-27.