Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Перспективним напрямком розширення асортименту і забезпечення раціонального використання сировинних ресурсів можна вважати виробництво сухих сніданків. Метою даної роботи є розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The production of breakfast cereals can be considered a promising area for expanding the range and ensuring the rational use of raw materials. The purpose of this work is to develop a recipe for granola for health purposes.

Опис

Ключові слова

сухі сніданки, харчова цінність, біологічна цінність, breakfast cereals, nutritional value, biological value, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків / А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 42

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced