Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Перспективним напрямком розширення асортименту і забезпечення раціонального використання сировинних ресурсів можна вважати виробництво сухих сніданків. Метою даної роботи є розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The production of breakfast cereals can be considered a promising area for expanding the range and ensuring the rational use of raw materials. The purpose of this work is to develop a recipe for granola for health purposes.
Опис
Ключові слова
сухі сніданки, харчова цінність, біологічна цінність, breakfast cereals, nutritional value, biological value, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків / А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 42