Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Впровадження уточнених вимог до розливу готової продукції до ДСТУ 4256:2003 та ДСТУ 4257:2003 дасть змогу виробникам розливати горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані у пляшки або інші одиниці упаковки, які відповідають затвердженим у встановленому порядку показникам безпеки, забезпечують вимоги щодо безпечності та якості готової продукції, згідно з чинним законодавством та чинними нормативними документами.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, лікеро-горілчане виробництво, стійкість, пакування, контролювання хімічної стійкості, distillery production, stability, packaging control of chemical resistance

Бібліографічний опис

Олійник, C. І. Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції / C. І. Олійник, В. П. Ковальчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 10 грудня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 93