Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Впровадження уточнених вимог до розливу готової продукції до ДСТУ 4256:2003 та ДСТУ 4257:2003 дасть змогу виробникам розливати горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані у пляшки або інші одиниці упаковки, які відповідають затвердженим у встановленому порядку показникам безпеки, забезпечують вимоги щодо безпечності та якості готової продукції, згідно з чинним законодавством та чинними нормативними документами.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, лікеро-горілчане виробництво, стійкість, пакування, контролювання хімічної стійкості, distillery production, stability, packaging control of chemical resistance

Бібліографічний опис

Олійник, C. І. Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції / C. І. Олійник, В. П. Ковальчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 10 грудня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 93

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced