Очищення сортівок у горілчаному виробництві
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Визначено основні та додаткові способи обробки водно-спиртових сумішей, які сприяють наданню готовій продукції кришталевого блиску, нейтрального горілчаного аромату і м'якого смаку.
The main and additional methods of processing water-alcohol mixtures, which help to give the finished product a crystal shine, neutral vodka aroma and mild taste, are identified.
Description
Citation
Очищення сортівок у горілчаному виробництві / О. Пивоваров, Р. Ніщун, С. Олійник, В. Ковальчук, Н. Челишева // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч.1. – С. 198
