Очищення сортівок у горілчаному виробництві
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено основні та додаткові способи обробки водно-спиртових сумішей, які сприяють наданню готовій продукції кришталевого блиску, нейтрального горілчаного аромату і м'якого смаку.
The main and additional methods of processing water-alcohol mixtures, which help to give the finished product a crystal shine, neutral vodka aroma and mild taste, are identified.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, лікеро-горілчане виробництво, водно-спиртова суміш, спосіб очищення, активне вугілля, distillery production, water-alcohol mixture, method of purification, activated carbon
Бібліографічний опис
Очищення сортівок у горілчаному виробництві / О. Пивоваров, Р. Ніщун, С. Олійник, В. Ковальчук, Н. Челишева // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч.1. – С. 198