We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та сумішей: желатин – к-карагінан, желатин – LM пектин.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin – k-carrageenan, gelatin – LM pectin have been determined.

Description

Citation

Оболкіна, В. І. Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій . - 2008. - № 25, Ч. 1. - С. 78-81.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By