Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та сумішей: желатин – к-карагінан, желатин – LM пектин.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin – k-carrageenan, gelatin – LM pectin have been determined.

Опис

Ключові слова

гідроколоїд, бінарні суміші, цукерки з комбінованими корпусами, ко-екструзія, hydrocolloid, binary mixtures, candies with the combined corps, co-extrusion, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Оболкіна, В. І. Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій . - 2008. - № 25, Ч. 1. - С. 78-81.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced