Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3848
Title: Питание для всех
Authors: Кочерга, Александр Иванович
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Кочерга (Егорова), Валентина Ивановна
Квитницкий, Михаил Евсеевич
Keywords: рациональное питание
физиологическая потребность
пищевая ценность
блюдо
rational nutrition
physiological need
nutritional value
dish
Issue Date: 1986
Citation: Питание для всех / А. И. Кочерга, Л . Я. Ковтуненко, В. И. Егорова, М. Е. Квитницкпй. — 6-е изд. — К. : Реклама. - 1986.— 304 с.
Abstract: Главная тема книги — культура питания. В популярной форме излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, количества и качества пищи в зависимости от пола, возраста, рода занятий и т. д. Main theme of the book is the culture of food. The basis of a rational nutrition organized with the physiological needs, nutritional, quality and quantity of food, depending on gender, age, occupation sets out in a popular form.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3848
Appears in Collections:Книги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nutrition_for_everyone.pdf215.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.