Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів
Вантажиться...
Дата
2009
Автори
Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
Терлецька, Віта Альбертівна
Іщенко, Тетяна Іванівна
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів. The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated.
Опис
Ключові слова
харчові продукти, food products, їстівні гриби, вуглеводи, крохмаль, edible mushrooms, carbohydrates, starch, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Зінченко, І. М. Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко// Харчова наука і технологія. – 2009. – № 2 (7). – С. 47–49.