Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлено, що в результаті ферментації солод збагачується низькомолекулярними біологічно активними речовинами, харчовими кислотами та кольоровими і ароматичними речовинами. Завдяки таким змінам ферментований солод є цінною добавкою при виготовленні дієтичних харчових продуктів.
Опис
Ключові слова
солод, malt, солодорощення, ферментація, ферменти, амінокислоти, цукри, колір, кислотність, солодоращение, ферментация, ферменты, аминокислоты, цвет, кислотность, malting, fermentation, enzymes, amino acids, sugars, color, acidity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2011. Т.2, № 40. - С. 292-295.