Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено, що в результаті ферментації солод збагачується низькомолекулярними біологічно активними речовинами, харчовими кислотами та кольоровими і ароматичними речовинами. Завдяки таким змінам ферментований солод є цінною добавкою при виготовленні дієтичних харчових продуктів.
Опис
Ключові слова
солод, malt, солодорощення, ферментація, ферменти, амінокислоти, цукри, колір, кислотність, солодоращение, ферментация, ферменты, аминокислоты, цвет, кислотность, malting, fermentation, enzymes, amino acids, sugars, color, acidity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2011. Т.2, № 40. - С. 292-295.