Інтенсифікація приготування цукрових сиропів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто приготування сиропу виробничих процесів хлібопекарної та кондитерської промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації, конструкцію його робочих органів, інтенсивність та тривалість дії на продукт.
The article describes the preparation of syrup production processes baking and confectionery industry by hydrodynamic cavitation, the construction of its working bodies, the intensity and duration of exposure to the product.

Опис

Ключові слова

кавітація, конструкція, інтенсифікація, cavitation, design, intensification, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Литвиненко, О. А. Інтенсифікація приготування цукрових сиропів / О. А. Литвиненко, Т. І. Янюк, Ю. І. Бойко // Хранение и переработка зерна. - 2009. - 3 (117). - С. 50.

Зібрання