Інтенсифікація приготування цукрових сиропів

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто приготування сиропу виробничих процесів хлібопекарної та кондитерської промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації, конструкцію його робочих органів, інтенсивність та тривалість дії на продукт.
The article describes the preparation of syrup production processes baking and confectionery industry by hydrodynamic cavitation, the construction of its working bodies, the intensity and duration of exposure to the product.

Опис

Ключові слова

кавітація, конструкція, інтенсифікація, cavitation, design, intensification, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Литвиненко, О. А. Інтенсифікація приготування цукрових сиропів / О. А. Литвиненко, Т. І. Янюк, Ю. І. Бойко // Хранение и переработка зерна. - 2009. - 3 (117). - С. 50.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced