Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії.
The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.
Опис
Ключові слова
емульсійні системи, модифіковані крохмалі, фізико-хімічні параметри, emulsion systems, modified starches, physical and chemical parameters, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Самойленко, І. П. Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 1. - С. 30-34.