Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії.
The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.
Опис
Ключові слова
емульсійні системи, модифіковані крохмалі, фізико-хімічні параметри, emulsion systems, modified starches, physical and chemical parameters, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Самойленко, І. П. Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 1. - С. 30-34.