Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.

Опис

Ключові слова

емульсійні системи, модифіковані крохмалі, фізико-хімічні параметри, emulsion systems, modified starches, physical and chemical parameters, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Самойленко, І. П. Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 1. - С. 30-34.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced