Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.
Опис
Ключові слова
мальтозна патока, високогустинне пивоваріння, ступінь зброджування, вищі спирти, мальтозная патока, высокоплотное пивоварение, степень сбраживания, диацетил, высшие спирты, maltose syrup, High-GravBrewingity, degree of fermentation, diatsetyl, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, М. В. Бондар, С. А. Захарченко // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 12. - С. 56-57.