Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.

Опис

Ключові слова

мальтозна патока, високогустинне пивоваріння, ступінь зброджування, вищі спирти, мальтозная патока, высокоплотное пивоварение, степень сбраживания, диацетил, высшие спирты, maltose syrup, High-GravBrewingity, degree of fermentation, diatsetyl, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, М. В. Бондар, С. А. Захарченко // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 12. - С. 56-57.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced