Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.
Опис
Ключові слова
мальтозна патока, високогустинне пивоваріння, ступінь зброджування, вищі спирти, мальтозная патока, высокоплотное пивоварение, степень сбраживания, диацетил, высшие спирты, maltose syrup, High-GravBrewingity, degree of fermentation, diatsetyl, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, М. В. Бондар, С. А. Захарченко // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 12. - С. 56-57.